OWNAT JUST GRAIN FREE STERILIZED CAT

OWNAT JUST GRAIN FREE STERILIZED CAT

Pisicile sterilizate au tendinţă naturală spre greutate excesivă. Acesta este motivul pentru care hrana dedicată lor are un aport caloric scăzut, compensat printr-un aport crescut de proteine pentru a asigura menţinerea corectă a masei musculare a pisicilor.

Forma de prezentare: 1 kg, 3 kg, 8 kg.

OWNAT GRAIN FREE HYPOALERGENIC SOMON – hrana uscata caine

OWNAT GRAIN FREE HYPOALERGENIC SOMON

Formulă fără cereale şi cu somon ca sursă unică de proteină animală, o alternativă excelentă pentru rezolvarea problemelor cauzate de alergii şi intoleranţe.
Somonul asigură un nivel optim de acizi esentiali graşi care sunt foarte importanţi pentru o piele sănătoasă, o blană deasă şi strălucitoare.

Forma de prezentare: 3 kg, 14 kg.

OWNAT GRAIN FREE HYPOALERGENIC PORK- hrana uscata caine

OWNAT GRAIN FREE HYPOALERGENIC PORK

Formulă fără cereale şi cu un conţinut de carne de porc ca sursă unică de proteină animală, o alternativă excelentă pentru rezolvarea problemelor cauzate de alergii şi intoleranţe.
Conţine 50% carne proaspătă de porc care asigură proteine cu înaltă valoare biologică, aromă deosebită şi gust apetisant, asigurând toţi nutrienţii necesari.

Forma de prezentare: 3 kg, 14 kg.

OWNAT GRAIN FREE HYPOALERGENIC LAMB (MIEL)- hrana uscata caine

OWNAT GRAIN FREE HYPOALERGENIC LAMB (MIEL)

Formulă fără cereale, cu miel ca sursă unică de proteină animală, o alternativă excelentă pentru rezolvarea problemelor cauzate de alergii şi intoleranţe.
Conţine 50% carne proaspătă de miel care asigură proteine cu înaltă valoare biologică, aromă deosebită şi gust apetisant, asigurând toţi nutrienţii necesari.

Forma de prezentare: 3 kg, 14 kg.

OWNAT GRAIN FREE PRIME ADULT CAT

OWNAT GRAIN FREE PRIME ADULT CAT

Formulă concepută pentru a sigura nevoile nutriţionale ale pisicilor adulte de orice rasă, cu un nivel normal de activitate. Preparată cu 50% carne proaspătă de pui şi curcan, asigură proteine de înaltă valoare, facilitează digestia şi este foarte apetisantă.

Forma de prezentare: 1 kg, 3 kg, 8 kg.